AME Entreprenad AB

Vår historia

AME Entreprenad registrerades 2004 men vi har funnits längre än så. Från början var det enbart takläggning som gällde men vi började lite smått med vinterväghållning åt Park och Natur och började utvecklas med nya moment allteftersom. 

Vårt första stora skötseluppdrag fick vi år 2009 för Göteborgs stad. Då var det skötsel av spårvagnshållplatser. Därefter har de fortsatt med en handfull uppdrag av större storlek för kommunen. 

Sen har det bara rullat på. Vi började med vårstäd, barmarksrenhållning och vidare en hel del grönyteskötsel och lekplatsunderhåll. Vi gör även mindre anläggningsarbeten så som dräneringsarbete, plattsättning med mera.
Just nu gör vi väldigt mycket ombyggnationer av befintliga lekplatser i parker, på skolor och förskolor som vi tycker är extra roligt. 

Verksamheten bedrivs i sin helhet från våra lokaler i Hjällbo. Där vi är cirka 30 anställda och har utöver dem 3-5 underentreprenörer under sommarsäsongen och desto fler under vintertid!

Företaget har sedan start varit i ständig utveckling och vi har alltid strävat efter att kunna erbjuda högkvalitativa resultat med stor passion, noggrannhet och arbetsglädje.

Vår målsättning

Vår målsättning är att uppfylla samma krav eller högre än vad som kvävs för att bli certifierade i arbetsmiljö, ISO 45001.
Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön för våra anställda.

Kvalitet och miljö

AME Entreprenad är ett kvalitets och miljöcertifierat företag (ISO 9001, 14001) vilket innebär att vi är dedikerade att systematiskt förbättra vår kvalitet och överträffa våra kunders förväntningar samt att vi tar ansvar för miljön och lever upp till konkreta, erkända miljökrav.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer